Výrobky

Jihočeský tvaroh & jogurt bílý 135 g

Číslo cechovní normy

2016-09-06-0177

Číslo výrobku

2016-09-06-0177/2613

Zařazení dle legislativy

Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - kysaný nebo zakysaný mléčný výrobek - kysaný mléčný výrobek s bifido kulturou

Charakteristika výrobku

Tvaroh s jogurtem s bifidokulturou - neochucený

Společnost

MADETA a.s.
Rudolfovská 246/83
České Budějovice, 370 01
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MADETA a.s., Rudolfovská tř. 246/83, 370 01 České Budějovice, Česká republika

Definice balení

EAN

8593803622194

Balení

Typ: PP kelímek/ALU víčko , velikost: 135 g

Způsob distribuce výrobku

Prodej na velkoobchod i maloobchod, nezávislý trh, zahraniční a tuzemské obchodní řetězce.

Složení

tvaroh

55 %

jogurt s bifidokulturou 10 na 6

45 %

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

296 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

1,7 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

1,1 g/100g

Sacharidy

5,5 g/100g

Z toho cukry

5,5 g/100g

Bílkoviny

8,2 g/100g

Sůl

0,10 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva bílá až smetanově bílá.

Vůně a chuť

Čistá, jemná tvarohovo-jogurtová, mléčně nakyslá.

Konzistence

Krémovitá, polotuhá.

Přirozenou aktivitou živých kultur může dojít k vydutí víčka, mírné uvolnění syrovátky není na závadu.

Nadstandardní parametry

Surovina odpovídá normě na "Syrové kravké mléko"

Výrobek byl vyroben na území ČR

Odpovídá legislativní definici "česká potravina"

Neobsahuje chemicky modifikované škroby

Neobsahuje konzervanty

Neobsahuje sladidla

  • Neobsahuje barviva
  • Bez tepelného ošetření finálního produktu

Technologický postup

Míchání tvarohu s jogurtem → plnění do spotřebitelského obalu → vychlazení → expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku min. 1,2 %.

Uživatel

Schváleno

11.3.2024 08:51:35

Schválil

Cechovní normy

Ocenění a značky kvality

Český výrobek - garantováno PK ČR

Procesní stav

Schválený