Diana mléčná Exclusive Nature
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-09-0151
Číslo výrobku
2016-06-09-0151/0480
Zařazení dle legislativy
Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny
Charakteristika výrobku
Formované čokoládové bonbony v hořké čokoládě s lískooříškovou náplní a celými jádry lískových ořechů. původ složek: Cukr - ČR; Rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový) - Švédsko Kakaové máslo - Nizozemí Pražená jádra lískových ořechů - Itálie Sušené mléko plnotučné a odstředěné - ČR Kakaová hmota - Nizozemí Lískooříšková pasta - Itálie Upřesnění energetické hodnoty v kcal: energetická hodnota uvedena na obale v kcal je: 570 kcal/100 g.
Společnost
Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8595019629233
Balení
Typ: Papírový box, ve kterém jsou bonbony jednotlivě baleny, velikost: 133 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
cukr
rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový)
kakaové máslo
pražená jádra lískových ořechů
sušené mléko plnotučné a odstředěné
kakaová hmota
lískooříšková pasta
4,8 %
laktóza
sušená syrovátka
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
emulgátor (sójový lecitin)
vanilkové aroma
Přídatné látky
E 322: Lecitiny
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2376 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
37 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
18 g/100g
Sacharidy
51 g/100g
Z toho cukry
48 g/100g
Bílkoviny
7,4 g/100g
Sůl
0,18 g/100g
Vláknina
1,3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled: bonbon ve tvaru kulaté pralinky s plochým dnem, s přiměřeným leskem na povrchu, bez cizích příměsí; Barva: světle hnědá
Vůně a chuť
Chuť a vůně: Lískooříšková s chutí mléčné čokolády, bez cizích chutí a vůní
Nadstandardní parametry
Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě min. 32 %
Technologický postup
Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Vlhkost při 105 °C – ČSN 53 0146-3 – max. 1,5 %; Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě min. 32 %; Obsah lískooříškové pasty ve výrobku 4,8 %.; Celkový počet mikroorg./g < 5x10 na třetí; Plísně / g < 10; Salmonella spp./25g 0; Enterobakterie / g < 5x10 na druho
Uživatel
Schváleno
12.9.2022 11:24:40
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený