Výrobky

Šlehané podmáslí pečené jablko 0,33 l

Číslo cechovní normy

2018-12-11-0409

Číslo výrobku

2018-12-11-0409/1352

Charakteristika výrobku

Mléčný výrobek získaný kysáním podmáslí za použití bakterií mléčného kysání, tepelně neošetřený po kysacím procesu, s přídavkem  složky pečeného jablka. Původ suroviny - Česká republika;   složení ovocné složky: ovocná složka 12 %( cukr, pitná voda, jablko 8 %, jablečná dřeň 4 %, zahušťovadlo: modifikovaný kukuřičný škrob, rozinky, karamel, skořice 0,2 %, aromata, zahušťovadlo: pektiny, regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Společnost

Moravia Lacto a.s.
Jiráskova 2430/94
Jihlava, 586 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594006324595

Balení

Typ: kartonový obal PURE PAK, velikost: 0 l

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

aroma

plnotučné mléko

ovocná složka

12 %

mlékárenské kultury

Přídatné látky

E 440 - Pektiny

E 330 - Kyselina citrónová

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

290 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vzhled

barva: s lehce béžovým odstínem po ovocné složce

Vůně a chuť

Chuť: mléčně kyselá, charakteristická pro výrobek a použitou mléčnou kulturu, čistá, s jemnou po jablku a skořici příchutí Vůně: mléčně nakyslá, charakteristická pro použitou mléčnou kulturu a ovocnou složku, čistá, bez cizích pachů

Konzistence

Konzistence: stejnorodá, přiměřeně hustá s kousky ovoce.

Nadstandardní parametry

obsah živých kultur min. 10 na 6 v 1 g. Obsahuje kousky ovoce.

Technologický postup

Mléčná směs se po pasteraci a temperaci zakysává mléčnými kulturami. Po zrání se promíchá a dochladí na požadovanou teplotu plnění. Během čerpání ke stáčení se přidává ovocná složka v požadovaném poměru. Stáčí se do recyklovatelných kartonových obalů „PURE PAK“. Skladuje se při teplotě od +2 do +8°C.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

obsah vápníku 120 g/100 ml

Procesní stav

Zrušený