Hořká čokoláda 47 % - PUSZCZA BIALOWIESKA
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-09-0150
Číslo výrobku
2016-06-09-0150/2312
Zařazení dle legislativy
Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká
Charakteristika výrobku
Společnost
Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krkonošská 2850, 544 01 Dvůr Králové n.L.
Definice balení
EAN
8595019612532
Balení
Typ: Tabulková čokoláda v hliníkové fólii a papírové krabičce, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
cukr
kakaová hmota
kakaové máslo
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
emulgátory (sójový lecithin, polyglycerolpolyricinoleát)
vanilkové aroma
Přídatné látky
E322 - lecithiny - sójový lecithin
E476 - PGPR
Alergeny
6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2243 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
31 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
19 g/100g
Sacharidy
55 g/100g
Z toho cukry
51 g/100g
Bílkoviny
7,0 g/100g
Sůl
0,26 g/100g
vláknina
5,0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
hladká , lesklá hořká čokoláda
Vůně a chuť
příjemná hořce čokoládová bez cizích vůní a chutí
Konzistence
jemná, ostrý, tvrdý lom
Nadstandardní parametry
Obsah kakaové sušiny min. 47 %.
Technologický postup
Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Procesní stav
Zrušený