Výrobky

Hořká čokoláda 47 % - PUSZCZA BIALOWIESKA

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-06-09-0150

Číslo výrobku

2016-06-09-0150/2312

Zařazení dle legislativy

Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká

Charakteristika výrobku

Společnost

Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krkonošská 2850, 544 01 Dvůr Králové n.L.

Definice balení

EAN

8595019612532

Balení

Typ: Tabulková čokoláda v hliníkové fólii a papírové krabičce, velikost: 100 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

cukr

kakaová hmota

kakaové máslo

kakaový prášek se sníženým obsahem tuku

emulgátory (sójový lecithin, polyglycerolpolyricinoleát)

vanilkové aroma

Přídatné látky

E322 - lecithiny - sójový lecithin

E476 - PGPR

Alergeny

6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

2243 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

31 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

19 g/100g

Sacharidy

55 g/100g

Z toho cukry

51 g/100g

Bílkoviny

7,0 g/100g

Sůl

0,26 g/100g

vláknina

5,0 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

hladká , lesklá hořká čokoláda

Vůně a chuť

příjemná hořce čokoládová bez cizích vůní a chutí

Konzistence

jemná, ostrý, tvrdý lom

Nadstandardní parametry

Obsah kakaové sušiny min. 47 %.

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Procesní stav

Zrušený