Výrobky

Tradiční játrovka

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-02-22-0367

Číslo výrobku

2018-02-22-0367/0858

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Český standardní výrobek, prodávaný pod názvem játrová cihla či játrový sýr. V našem pojetí paštika s vůní a chutí po muškátovém oříšku. Dodáváme v ušlechtilém technologickém obalu. 

Společnost

ANTONI CZ s.r.o.
Dolní Třebonín 194
Dolní Třebonín, 38201
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Dolní Třebonín 194, 382 01 Dolní Třebonín

Definice balení

EAN

291562

Balení

Typ: Technologický obal, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

Maloobchod a velkoobchod

Složení

Vepřové maso bez kosti

53 g

Vepřová játra

22 g

Dextróza

Bramborový škrob

Sůl

Koření

Přídatné látky

sůl konzervant E250

1,8 g

stabilizátor E450, E451

antioxidant E300

emulgátor E472, E471

Energetická hodnota výrobku

313 kcal / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

28,3 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

10,77 g/100g

Sacharidy

3,7 g/100g

Z toho cukry

0,7 g/100g

Bílkoviny

10,8 g/100g

Sůl

1,8 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Jemný, světlý

Vůně a chuť

Po použitém koření

Konzistence

Roztíratelná

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa, bez přidaného lepku, bez SOM a drůbežího SOM

Technologický postup

Ze všech surovin a přísad se připraví jemné pojivé dílo, které se plní do PA střev. Tepelně se opracuje v páře při teplotě 75°C tak, aby teplota v jádře dosáhla 70°C po dobu 10minut.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Výrobek splňuje požadavky Nařízení komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15.listopadu 2005 o mikrobiologických kritérií pro potraviny ( v platném znění)

Uživatel

Schváleno

22.3.2024 08:41:19

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

Tradiční játrovka (14.7.2021 12:38:53)