Z lásky - mléčná čokoláda
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-09-0151
Číslo výrobku
2016-06-09-0151/0900
Zařazení dle legislativy
Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná
Charakteristika výrobku
vyvážená chuť mléčné čokolády, obsah kak.součásti min. 32 %
Upřesnění energetické hodnoty v kcal: Energetická hodnota uvedená na obale v kcal je: 552 kcal/100 g
Společnost
Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8595019611016
Balení
Typ: hliníková fólie v papírové krabičce, velikost: 80 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod, velkoobchod
Složení
cukr
kakaové máslo
sušené mléko plnotučné
kakaová hmota
emulgátory (sójový lecithin, polyglycerolpolyricinoleát)
vanilkové aroma
Alergeny
6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2304 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
33 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
20 g/100g
Sacharidy
57 g/100g
Z toho cukry
56 g/100g
Bílkoviny
6,4 g/100g
Sůl
0,15 g/100g
Vláknina
2,0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
hladká, lesklá tabulka
Vůně a chuť
příjemná mléčná bez cizích vúní a chutí
Konzistence
jemná, tvrdá s ostrým lomem
Nadstandardní parametry
Obsah kakaové sušiny min. 32 %.
Obsah mléčného tuku min. 4,5 %
Technologický postup
Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě min. 32 %;
Celkový počet mikroorg./g < 5x10 na třetí;
Plísně / g < 10 na druhou;
Salmonella spp./25g negat;
Enterobakterie / g < 5x10 na druho
Uživatel
Schváleno
13.12.2023 10:08:06
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený