Čokoládové jazýčky mléčné – Mikeš 100 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-09-0151
Číslo výrobku
2016-06-09-0151/0478
Zařazení dle legislativy
Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná
Charakteristika výrobku
Čokoláda formovaná do A-PET blistru, blistr je balen do papírové krabičky, která je zabalena do smrštitelné folie, 100 g. Zdobeno motivy od Lady
Společnost
Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8595019629967
Balení
Typ: A-PET blistr v papírové krabičce a smrštitelné folii, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
cukr
kakaové máslo
sušené mléko plnotučné odstředěné
kakaová hmota
sušená syrovátka
laktóza
emulgátory (sójový lecithin, polygylcerolpolyricinoleát)
vanilkové aroma
Přídatné látky
E322 - lecithiny
E476 - polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2272 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
32 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
20 g/100g
Sacharidy
56 g/100g
Z toho cukry
55 g/100g
Bílkoviny
6,8 g/100g
Sůl
0,23 g/100g
vláknina
2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled: Lesklá, hladká, v různých tvarech - Barva: hnědá
Vůně a chuť
Příjemně čokoládomléčná
Konzistence
tvrdá s ostrým lomem.
Nadstandardní parametry
Minimální obsah kakaové sušiny 32 % Obsah mléčné sušiny min. 18 %.
Technologický postup
Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení
Uživatel
Schváleno
22.5.2023 11:54:56
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený