Výrobky

Čokoládové jazýčky mléčné – Mikeš 100 g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-06-09-0151

Číslo výrobku

2016-06-09-0151/0478

Zařazení dle legislativy

Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná

Charakteristika výrobku

Čokoláda formovaná do A-PET blistru, blistr je balen do papírové krabičky, která je zabalena do smrštitelné folie, 100 g. Zdobeno motivy od Lady

Společnost

Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8595019629967

Balení

Typ: A-PET blistr v papírové krabičce a smrštitelné folii, velikost: 100 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

cukr

kakaové máslo

sušené mléko plnotučné odstředěné

kakaová hmota

sušená syrovátka

laktóza

emulgátory (sójový lecithin, polygylcerolpolyricinoleát)

vanilkové aroma

Přídatné látky

E322 - lecithiny

E476 - polyglycerolpolyricinoleát

Alergeny

6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

2272 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

32 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

20 g/100g

Sacharidy

56 g/100g

Z toho cukry

55 g/100g

Bílkoviny

6,8 g/100g

Sůl

0,23 g/100g

vláknina

2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled: Lesklá, hladká, v různých tvarech - Barva: hnědá

Vůně a chuť

 

Příjemně čokoládomléčná

Konzistence

 

tvrdá s ostrým lomem.

Nadstandardní parametry

Minimální obsah kakaové sušiny 32 % Obsah mléčné sušiny min. 18 %.

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení

Uživatel

Schváleno

22.5.2023 11:54:56

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený