Výrobky

Romadur na grilování 4x 100 g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2020-06-12-0475

Číslo výrobku

2015-12-22-0034/2131

Zařazení dle legislativy

Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - Sýr - přírodní - zrající pod mazem

Charakteristika výrobku

Krabička obsahující 4 hranolky sýra o hmotnosti 100 g zabalených v hliníkové fólii podlepené papírem + sáček koření.

Společnost

MADETA a.s.
Rudolfovská 246/83
České Budějovice, 370 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8593803313429

Balení

Typ: Krabička obsahující hranolky sýrů zabalených v hliníkové folii podlepené papírem., velikost: 400 g

Způsob distribuce výrobku

Prodej na velkoobchod i maloobchod, nezávislý trh, zahraniční a tuzemské obchodní řetězce.

Složení

mléko

jedlá sůl

mlékařské kultury

grilovací koření: sůl, dextróza, cibule, cukr, paprika, chilli, koriandr, pepř černý, koření, extrakty koření

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

1140 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva na řezu smetanová až sýrově žlutá, na povrchu narůžovělý maz.

Vůně a chuť

Mléčně nakyslá, příjemně slaná, jemně až výrazně pikantní, čistá, vůně charakteristická pro sýry zrající pod mazem.

Konzistence

Jemná, pružná, měkká až výrazně měkká podle stupně zralosti.

Nadstandardní parametry

Mléčná surovina odpovídá cechovní normě „Syrové kravské mléko“.

Vyrobeno v České republice.

Odpovídá definici  "česká potravina".

Bez konzervantů.

Technologický postup

Standardizace mléka → zpracování sýřeniny na výrobníku → napouštění sýrového zrna do forem → odkapání → solení  → zrání při řízených podmínkách s aplikací mazové kultury na povrch sýra → balení do spotřebitelských obalů → expedice.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku 20 %.

Uživatel

Schváleno

27.4.2023 09:56:24

Schválil

Cechovní normy

Ocenění a značky kvality

Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky

Procesní stav

Schválený

Historie

Romadur na grilování 4x 100 g (6.4.2020 09:58:53)