Výrobky

Čokoládové jazýčky mléčné LADA 50 g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-06-09-0151

Číslo výrobku

2016-06-09-0151/0955

Zařazení dle legislativy

Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná

Charakteristika výrobku

Čokoláda formovaná do A-PET blistru, blistr je balen do papírové krabičky, která je zabalena do smrštitelné folie, 50 g. Upřesnění energetické hodnoty v kcal: Energetická hodnota uvedená na obale v kcal je: 544 kcal/100 g

Společnost

Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8595019624757

Balení

Typ: A-PET blistr v papírové krabičce a smrštitelné folii, velikost: 50 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

cukr

kakaové máslo

sušené odstředěné mléko plnotučné a odstředěné

kakaová hmota

sušená syrovátka

laktóza

emulgátory (sójový lecitin, polyglycerolpolyricinoleát)

vanilkové aroma

Přídatné látky

E 322 - Lecitiny

E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát

Alergeny

6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

2272 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

32 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

20 g/100g

Sacharidy

56 g/100g

Z toho cukry

55 g/100g

Bílkoviny

6,8 g/100g

Sůl

0,23 g/100g

vláknina

2.0 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

'- Vzhled: Lesklá, hladká, v různých tvarech - Barva: hnědá

Vůně a chuť

Příjemně čokoládomléčná

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem.

Nadstandardní parametry

Minimální obsah kakaové sušiny 32 % 

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Celkový počet mikroorg./g              < 5x10 na třetí;

Plísně / g                                              < 10 na druhou;

Salmonella spp./25g                           negat;

Enterobakterie / g                             < 5x10 na druho

Uživatel

Schváleno

27.1.2023 07:52:41

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

Čokoládové jazýčky mléčné LADA 50 g (21.5.2018 07:50:05)