Čokoládové jazýčky mléčné LADA 50 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-09-0151
Číslo výrobku
2016-06-09-0151/0955
Zařazení dle legislativy
Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná
Charakteristika výrobku
Čokoláda formovaná do A-PET blistru, blistr je balen do papírové krabičky, která je zabalena do smrštitelné folie, 50 g. Upřesnění energetické hodnoty v kcal: Energetická hodnota uvedená na obale v kcal je: 544 kcal/100 g
Společnost
Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8595019624757
Balení
Typ: A-PET blistr v papírové krabičce a smrštitelné folii, velikost: 50 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
cukr
kakaové máslo
sušené odstředěné mléko plnotučné a odstředěné
kakaová hmota
sušená syrovátka
laktóza
emulgátory (sójový lecitin, polyglycerolpolyricinoleát)
vanilkové aroma
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2272 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
32 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
20 g/100g
Sacharidy
56 g/100g
Z toho cukry
55 g/100g
Bílkoviny
6,8 g/100g
Sůl
0,23 g/100g
vláknina
2.0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
'- Vzhled: Lesklá, hladká, v různých tvarech - Barva: hnědá
Vůně a chuť
Příjemně čokoládomléčná
Konzistence
tvrdá s ostrým lomem.
Nadstandardní parametry
Minimální obsah kakaové sušiny 32 %
Technologický postup
Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Celkový počet mikroorg./g < 5x10 na třetí;
Plísně / g < 10 na druhou;
Salmonella spp./25g negat;
Enterobakterie / g < 5x10 na druho
Uživatel
Schváleno
27.1.2023 07:52:41
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený