CARLA CHERRY Formované bonbony v hořké čokoládě (50 %) s višní v alkoholu
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-09-0161
Číslo výrobku
2016-06-09-0161/0471
Zařazení dle legislativy
Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny
Charakteristika výrobku
Vyniká vyváženou chutí hořké čokolády doplněnou o intenzivní chuť tekuté alkoholové náplně a o celou višeň. Pralinka je výjimečná právě svou nezaměnitelnou višňovou-alkoholovou stopou podtrhnutou hořkou čokoládou.
Společnost
Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8595019623347
Balení
Typ: papírová krabička, velikost: 120 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod, velkoobchod
Složení
cukr
kakaová hmota
višně v alkoholu (višně a líh)
12 %
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
líh
kakaové máslo
glukózový sirup
emulgátor (sójový lecitin)
aroma
vanilkové aroma
Alergeny
6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
1634 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
21 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
13 g/100g
Sacharidy
42 g/100g
Z toho cukry
35 g/100g
Bílkoviny
5,8 g/100g
Sůl
0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
hlaská, lesklá pralinka
Vůně a chuť
chut hořké čokolády doplněnou o intenzivní chuť tekuté alkoholové náplně a o celou višeň
Konzistence
čokoláda, tvrdá, ostrý lom, tekutá alkoholová náplň, celá višeň uvnitř
Nadstandardní parametry
Vyniká vyváženou chutí hořké čokolády doplněnou o intenzivní chuť tekuté alkoholové náplně a o celou višeň. Pralinka je výjimečná právě svou nezaměnitelnou višňovou-alkoholovou stopou podtrhnutou hořkou čokoládou.
Technologický postup
Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Celkový obsah kakaové sušiny min. 70 %
Obsah alkohollu 10 %.
Celkový počet mikroorg./g < 5x10 na třetí;
Plísně / g < 10 na druhou;
Salmonella spp./25g negat;
Enterobakterie / g < 5x10 na druho
Uživatel
Schváleno
23.1.2023 10:19:51
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený
Historie
CARLA CHERRY Formované bonbony v hořké čokoládě (50 %) s višní v alkoholu (18.6.2017 14:21:59)