Výrobky

CARLA CHERRY Formované bonbony v hořké čokoládě (50 %) s višní v alkoholu

Číslo cechovní normy

2016-06-09-0161

Číslo výrobku

2016-06-09-0161/0471

Zařazení dle legislativy

Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny

Charakteristika výrobku

Vyniká vyváženou chutí hořké čokolády doplněnou o intenzivní chuť tekuté alkoholové náplně a o celou višeň. Pralinka je výjimečná právě svou nezaměnitelnou višňovou-alkoholovou stopou podtrhnutou hořkou čokoládou.

Společnost

Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8595019623347

Balení

Typ: papírová krabička, velikost: 120 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod, velkoobchod

Složení

cukr

kakaová hmota

višně v alkoholu (višně a líh)

12 %

kakaový prášek se sníženým obsahem tuku

líh

kakaové máslo

glukózový sirup

emulgátor (sójový lecitin)

aroma

vanilkové aroma

Alergeny

6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

1634 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

21 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

13 g/100g

Sacharidy

42 g/100g

Z toho cukry

35 g/100g

Bílkoviny

5,8 g/100g

Sůl

0 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

hlaská, lesklá pralinka

Vůně a chuť

chut hořké čokolády doplněnou o intenzivní chuť tekuté alkoholové náplně a o celou višeň

Konzistence

čokoláda, tvrdá, ostrý lom, tekutá alkoholová náplň, celá višeň uvnitř

Nadstandardní parametry

Vyniká vyváženou chutí hořké čokolády doplněnou o intenzivní chuť tekuté alkoholové náplně a o celou višeň. Pralinka je výjimečná právě svou nezaměnitelnou višňovou-alkoholovou stopou podtrhnutou hořkou čokoládou.

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Celkový obsah kakaové sušiny min. 70 %

Obsah alkohollu 10 %.

Celkový počet mikroorg./g              < 5x10 na třetí;

Plísně / g                                              < 10 na druhou;

Salmonella spp./25g                           negat;

Enterobakterie / g                             < 5x10 na druho

Uživatel

Schváleno

23.1.2023 10:19:51

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

CARLA CHERRY Formované bonbony v hořké čokoládě (50 %) s višní v alkoholu (18.6.2017 14:21:59)