Výrobky

CARLA CHERRY Formované bonbony v hořké čokoládě (50 %) s višní v alkoholu

Číslo cechovní normy

2016-06-09-0161

Číslo výrobku

2016-06-09-0161/0470

Zařazení dle legislativy

Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny

Společnost

Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8595019696419

Balení

Typ: papírová krabička, velikost: 50 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod, velkoobchod

Složení

cukr

kakaová hmota

višně v alkoholu (višně a líh)

12 %

kakaový prášek se sníženým obsahem tuku

líh

kakaové máslo

glukózový sirup

emulgátor (sójový lecitin)

aroma

vanilkové aroma

Alergeny

6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

1643 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

21 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

13 g/100g

Sacharidy

42 g/100g

Z toho cukry

35 g/100g

Bílkoviny

5,8 g/100g

Sůl

0 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

hladká, lesklá pralinka

Vůně a chuť

chut hořké čokolády doplněou o intenzivní chuť tekuté alkoholové náplně

Konzistence

ostrý, tvrdý lom, tekutá alkoholová nápln, celá višen uvnitř.

Nadstandardní parametry

vyniká vyváženou chutí hořké čokolády doplněou o intenzivní chuť tekuté alkoholové náplně, doplněné o celou višen. Pralinka je vyjíměčná právě svou nezaměnitelnou višňovou-alkoholovou stopou podtrhnutou hořkou čokoládou.

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě min. 70 %

Obsah alkoholu 10 %.

Celkový počet mikroorg./g              < 5x10 na třetí;

Plísně / g                                              < 10 na druhou;

Salmonella spp./25g                           negat.;

Enterobakterie / g                             < 5x10 na druhou.

Uživatel

Schváleno

23.1.2023 10:19:28

Schválil

Cechovní normy

Ocenění a značky kvality

KLASA

Procesní stav

Zrušený

Obrázky

Historie

CARLA CHERRY Formované bonbony v hořké čokoládě (50 %) s višní v alkoholu (18.6.2017 14:19:35)