Výrobky

60 % hořká čokoláda s pomeranč.kousky

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-06-09-0150

Číslo výrobku

2016-06-09-0150/0991

Zařazení dle legislativy

Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká

Charakteristika výrobku

Hořká čokoláda zvýrazněná pomerančovou chutí chutí z ovocných kousků, baleno v hliníkové folii a papírové krabičce. Obdelníková tabulka o hmotnosti 80g.

Společnost

Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8 595 019 610 705

Balení

Typ: hliníková fólie, papírová krabička, velikost: 80 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

kakaová hmota

cukr

kakaové máslo

ovocné kousky s pomerančem [ovocná složka 35 % (koncentrované jablečné pyré 26 %, pomerančový koncentrát 9 %), zvlhčující látka (glycerol), glukózo-fruktózový sirup, pšeničná vláknina (bez lepku), cukr, rostlinný tuk z trvale udržitelných zdrojů (palmový), rýžový škrob, želírující látka (pektin), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), přírodní pomerančové aroma, antioxidant (kyselina askorbová), barvivo (kurkumin)]

6 %

kakaový prášek se sníženým obsahem tuku

emulgátory (sójový lecitin, polyglycerolpolyricinoleát)

vanilkové aroma

Přídatné látky

E 322 - Lecitiny

E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát

Alergeny

6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

2310 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

36 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

22 g/100g

Sacharidy

46 g/100g

Z toho cukry

39 g/100g

Bílkoviny

6,2 g/100g

Sůl

0,01 g/100g

Vláknina

8,9 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled: lesklá, hladká. Barva: tmavě hnědá.

Vůně a chuť

Hořce čokoládová doplněná o pomerančový podtón, bez cizích chutí a vůní

Konzistence

 

Konzistence: tvrdá s ostrým lomem

Nadstandardní parametry

Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě min. 60 %.

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Uživatel

Schváleno

12.9.2022 11:25:07

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený