Výrobky

Jihočeský tvaroh & jogurt vanilka 135g

Číslo cechovní normy

2016-09-06-0177

Číslo výrobku

2016-09-06-0177/0927

Charakteristika výrobku

Tvaroh & jogurt vanilka je vyráběn z tvarohu, jogurtu a vanilkové složky.

Společnost

MADETA a.s.
Rudolfovská 246/83
České Budějovice, 370 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8593803623801

Balení

Typ: kelímek PP s papírovým přebalem, ALU víčko, velikost: 135 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

tvaroh

jogurt s bifidokulturou 10 na 6

39 %

vanilková složka

15 %

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

405 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

1,3 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

0,9 g/100g

Sacharidy

14 g/100g

Z toho cukry

13 g/100g

Bílkoviny

7 g/100g

Sůl

0,09 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

barva stejnorodá, na dně kelímku vanilková složka, mírné vzlínání zabarvení vanilkové složky do bílé hmoty není na závadu

Vůně a chuť

čistá, jemně mléčně nakyslá, s chutí po vanilkové složce

Konzistence

jemně krémovitá, polotuhá,
přirozenou aktivitou živých kultur může dojít k vydutí víčka,
mírné uvolnění syrovátky není na závadu

Nadstandardní parametry

surovina odpovídá ČCN Syrové kravské mléko

bez tepelného ošetření finálního produktu, bez barviv, bez "náhradních" sladidel, bez konzervačních látek

obsahuje výhradně přírodní aroma a drcené vanilkové lusky

použit jogurt s bifidokulturou

Technologický postup

míchání tvarohu s jogurtem a plnění do spotřebitelských obalů na předdávkovanou vanilkovou složku, vychlazení,expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku min. 1 %

Uživatel

Schváleno

11.2.2022 14:29:32

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený

Historie

Jihočeský tvaroh & jogurt vanilka 135g (4.2.2022 09:31:08)