Výrobky

Patrikova Paštika

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0083

Číslo výrobku

2016-08-08-0083/0929

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - konzervy

Charakteristika výrobku

Tepelně opracovaný masný výrobek

Společnost

Řeznictví Patrik s.r.o.
Jistebník 452
Jistebník, 74282

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Jistebník 452, 742 82 Jistebník

Definice balení

Balení

Typ: Sklenice, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

v chladírenském voze při teplotě do +5°C

Složení

Vepřový bok 70%, vepřová játra 20%, smažená cibulka, koření, sůl

Senzorické požadavky

Vzhled

šedohnědá barva se známkami rosolu a tuku

Vůně a chuť

Vůně a chuť přiměřeně slaná a kořeněná, lahodná.

Konzistence

Konzistence křehká, roztíratelná

Nadstandardní parametry

paštika je vyrobená z českého masa

Technologický postup

Pomeleme maso a játra, vmícháme koření a plníme do sklenic. Ihned po naplnění tepelně opracujeme sterilací. Po sterilaci paštiku chladíme studenou vodou 10-20 minut. Sklenice ukládáme do přepravek a vkládáme do chladicího boxu, kde uchováváme při teplotě do +5°C

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah soli max. 2,5%

Uživatel

Schváleno

12.11.2025 08:13:08

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky