Patrikova Paštika
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0083
Číslo výrobku
2016-08-08-0083/0929
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - konzervy
Charakteristika výrobku
Tepelně opracovaný masný výrobek
Společnost
Řeznictví Patrik s.r.o.
Jistebník 452
Jistebník, 74282
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Jistebník 452, 742 82 Jistebník
Definice balení
Balení
Typ: Sklenice, velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
v chladírenském voze při teplotě do +5°C
Složení
Vepřový bok 70%, vepřová játra 20%, smažená cibulka, koření, sůl
Senzorické požadavky
Vzhled
šedohnědá barva se známkami rosolu a tuku
Vůně a chuť
Vůně a chuť přiměřeně slaná a kořeněná, lahodná.
Konzistence
Konzistence křehká, roztíratelná
Nadstandardní parametry
| paštika je vyrobená z českého masa |
Technologický postup
Pomeleme maso a játra, vmícháme koření a plníme do sklenic. Ihned po naplnění tepelně opracujeme sterilací. Po sterilaci paštiku chladíme studenou vodou 10-20 minut. Sklenice ukládáme do přepravek a vkládáme do chladicího boxu, kde uchováváme při teplotě do +5°C
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah soli max. 2,5%
Uživatel
Schváleno
12.11.2025 08:13:08
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený