Tovární areál Veseko se nachází v jedné z nejkrásnějších a nejčistších oblastí České republiky, na okraji národního parku České Švýcarsko. Historie továrny ve Velkém Šenově se začala psát už v roce 1956, kdy v místě odstartovala výroba rybích konzerv. Později se postupně doplňovala výroba i o další druhy masových konzerv. Kvůli zvyšování produkce proběhla v letech 2001–2007 generální rekonstrukce celého areálu továrny, výstavba nových výrobních a skladových kapacit a závod byl vybaven moderními technologickými zařízeními. Továrna se tím stala moderní základnou pro potravinářskou výrobu, vybavenou veškerou technickou infrastrukturou a inženýrskými sítěmi. Konzervárenské výrobky značky Veseko patří pod společnost Whalley, a.s..

 
Veseko je držitelem certifikátu IFS a vývozních povolení pro dodávku své produkce na evropské a světové trhy.
 
Společnost klade maximální důraz na třídění odpadu, recyklaci a čištění odpadních vod. Samotné výrobě pak předchází důkladná kontrola vstupních surovin a pečlivě prověřováni a vybíráni jsou i naši dodavatelé. Voda použitá při výrobě je čerpána z vlastních hlubinných vrtů, hlubokých více než čtyřicet metrů, které jsou zárukou kvalitní, nekontaminované vody, u níž není třeba dodatečná úprava chlorováním. Výrobní proces je kontrolován nejmodernějším řídicími systémy, jejichž úkolem je zajistit, aby výsledné produkty plně odpovídaly všem standardům hygienické praxe masných výrobků.
 
Konzervárenská firma disponuje stroji předních evropských firem, jako jsou sterilizační autoklávy francouzského Lagarde, plnicí linky Dosomat německého výrobce Waldner, narážky Handtmann a Rex, moderní kutry Laska a další. Tyto technologie zaručují 100% dodržení receptur a zpracování ingrediencí a následné perfektní tepelné opracování (sterilaci) výrobků. O tuto vyspělou technologii se samozřejmě stará kvalifikovaný a proškolený personál, který zajišťuje bezchybnost a čistotu provozu.
Závěrečná výstupní kontrola výrobků je jedním z nejdůležitějších bodů, na které klade společnost velký důraz. I zde je použita pokročilá technologie, například profesionální rentgeny americké značky Smiths Heimann.
V celém procesu výroby je patrná maximální snaha o dodržení osvědčených receptur, přesné dávkování ingrediencí, zdravotní nezávadnost a důraz na udržování čistoty na všech pracovištích.