Výrobky

Delikatesní majonéza „KARLOVA KORUNA“

Číslo cechovní normy

2015-10-15-0032

Číslo výrobku

2015-10-15-0032/1389

Zařazení dle legislativy

Koření, jedlá sůl, dehydratované výrobky, ochucovadla a hořčice - studená omáčka nebo dresink - emulgované

Charakteristika výrobku

Majonéza;   Upřesnění výživových údajů: výživové údaje na obale jsou uvedeny v gramech  na 100 ml (g/100 ml).  

Společnost

AGRICOL s.r.o
T. Novákové 521
Polička, 572 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594007640090

Balení

Typ: sklo, velikost: 250 ml

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

řepkový olej

75 %

pitná voda

Vaječný žloutek

6 %

cukr

kvasný ocet lihový

hořčice(pitná voda, semeno hořčice, kvasný ocet lihový, jedlá sůl, koření)

jedlá sůl

Přídatné látky

E 160 a - Karoteny

Alergeny

3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich

10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní

Energetická hodnota výrobku

2855

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled: hmota světle žluté barvy, olej neoddělen.

Vůně a chuť

•VŮNĚ: typická pro majonézy, mírné nakyslá; •CHUŤ: mírně nakyslá, bez cizích pachuti.

Konzistence

pastovitá stejnorodá hmota

Nadstandardní parametry

• řepkový olej v množství nejméně 70 %; • obsah žloutku nejméně 3 %; • neobsahuje konzervační látky.

Technologický postup

Automatická výroba majonézy za studena. 1) automatické vyvolání receptury; 2) příprava (navážení tekutých a sypkých komponent); 3) vlastní výroba (emulgace, homogenizace a míchání surovin v hlavním výrobníku); 4) plnění a balení; 5) skladování a expedice.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

ENTEROBACTERIACEAE: 10/g SALMONELLA nepřítomnost ve 25 g LISTERIA MONOCYTOGENES nepřítomnost ve 25 g

Ocenění a značky kvality

Klasa

Procesní stav

Zrušený