Výrobky

Hovězí maso

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0419

Číslo výrobku

2019-02-21-0419/0923

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Charakteristika výrobku

Hovězí výsekové maso, zadní, vysoký a nízký roštěnec, svíčková, pupek, přední, přední s kostí

Společnost

Karolína Fialková
Čermákova 1912/23
Velké Meziříčí, 59401

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Heřmanov 91, 594 58 Heřmanov

Definice balení

Balení

Typ: vakuové balení, velikost: 1 kg

Způsob distribuce výrobku

prodej z farmy

Složení

Hovězí maso

1 kg

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled: bez viditelných skvrn krve nebo krevních podlitin. Barva: jednotná barva typická pro hovězí maso (červená, tmavě červená) bez viditelných skvrn a krevních podlitin.

Vůně a chuť

Chuť a vůně: typická pro hovězí maso, vůně bez cizího zápachu po čerstvém mase.

Konzistence

pevná

Nadstandardní parametry

Výsekové maso z eko chovu

Technologický postup

Chov masného skotu na maso a dle technologického postupu pro dané masné plemeno skotu. Porážka skotu na schválených jatkách, zrání masa, bourání a vakuové balení jednotlivých technologických celků.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Hovězí vyzrálé maso s typicky červenou barvou a vůní čerstvého masa. Mikrobiologicky nezasažené.

Uživatel

Schváleno

31.10.2025 08:06:46

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený