Výrobky

Tavený sýr HIT high protein

Číslo cechovní normy

2020-09-08-0498

Číslo výrobku

2020-09-08-0498/0533

Zařazení dle legislativy

Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - Sýr - tavený - roztíratelný

Charakteristika výrobku

roztíratelný tavený sýr balený do Al-fólie ve tvaru hranolku

Společnost

TANY, spol. s r.o.
Čsl.legií 563
Nýrsko, 340 22
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
TANY, spol. s r.o., Československých legií 563, 340 22 Nýrsko

Definice balení

EAN

8594004473363

Balení

Typ: papírová krabička, 3 ks, velikost: 135 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

pitná voda

sýry

40 %

sušené mléko

Přídatné látky

tavicí soli: E 452, E 450, E 339

stabilizátor: E 407

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

613 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

9,3 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

6,2 g/100g

Sacharidy

2,8 g/100g

Z toho cukry

2,8 g/100g

Bílkoviny

13 g/100g

Sůl

2,2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

lesklý a hladký, tavený sýr ve tvaru hranolku

Vůně a chuť

jemně mléčně nakyslá, typická, čistá, plná sýrová

Konzistence

stejnorodá, lehce roztíratelná, po vychlazení bez výrazné přilnavosti k Al-fólii

Nadstandardní parametry

Tavený sýr s vysokým podílem přírodních sýrů zajišťujících vysoký obsah bílkovin (více než 50 % sušiny taveného sýra je tvořeno přírodními sýry). Receptura neobsahuje žádné náhražky mlékárenských surovin a obsah laktózy není vyšší než 5 % hmotnostních.

Technologický postup

  1. příprava surovin podle receptury
  2. tavení
  3. formování a balení
  4. chlazení
  5. skladování a expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

obsah sušiny: min. 30 %

pH: 5,6 - 6,0

Escherichia coli: n (5), c (2), m (100), M (1000)

Listeria monocytogenes: n (5), c (0), m, M (100)

Uživatel

Schváleno

9.5.2025 11:58:11

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky