Výrobky

Boni - smetanový jogurt kávový

Číslo cechovní normy

2017-07-18-0307

Číslo výrobku

2017-07-18-0307/2580

Charakteristika výrobku

Smetanový jogurt zrající v tanku ochucený

Společnost

OLMA, a.s.
Pavelkova 597
Olomouc, 77900
Česká republika

Definice balení

EAN

8593807222192

Balení

Typ: PP kelímek, hliníkové víčko, velikost: 150 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

smetana

ochucující složka

16 %

jogurtová kultura

Přídatné látky

modifikovaný škrob

kyselina citronová

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

578 kj / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

8,4 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

5 g/100g

Sacharidy

13 g/100g

Z toho cukry

13 g/100g

Bílkoviny

2,7 g/100g

Sůl

0,1 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

typická pro použitou ochucující složku  

Vůně a chuť

čistá, plná, smetanová, kávová 

Konzistence

krémovitá

Nadstandardní parametry

Surovina odpovídá ČCN 2016-03-18-0127 Syrové kravské mléko

Technologický postup

Příprava a standardizace smetany

Pasterace

Vychlazení na teplotu fermentace

Přídavek jogurtové kultury

Fermentace v procesním tanku v řízených podmínkách

Dávkování ochucující složky

Naplnění do spotřebitelského obalu

Vychlazení skladování v chladu před expedicí

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

FYZIKÁLNĚ CHEMICKÉ PARAMETRY:

tuk: min. 8 %

pH: méně než 4,5

MIKROBIOLOGICKÉ PARAMETRY:

Kulturní mikroflóra: min. 107 /g na konci doby trvanlivosti

Listeria monocytogenes: max. 100/g

Procesní stav

Zrušený

Historie

Boni - smetanový jogurt kávový (21.5.2021 09:34:22)