Výrobky

Eidam 30% "BONI"plátky 400 g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-12-22-0019

Číslo výrobku

2015-12-22-0019/1259

Zařazení dle legislativy

Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - Sýr - přírodní - polotvrdý

Charakteristika výrobku

Přírodní, polotvrdý,polotučný sýr. Původ hlavní složky - Česká republika.   Upřesnění  výživových údajů na obale je uvedeno: energetická hodnota v kcal: 263 kcal/100 g; obsah sacharidů a cukrů:  0,4 g/100 g

Společnost

AGRICOL s.r.o
T. Novákové 521
Polička, 572 01
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
T.Novákové 521,Polička 57201

Definice balení

EAN

8594007643688

Balení

Typ: vanička , velikost: 400 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

97 %

jedlá sůl

2 %

mléčné kultury

1 %

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

1100 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

17 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

11 g/100g

Sacharidy

0,4 g/100g

Z toho cukry

0,4 g/100g

Bílkoviny

27 g/100g

Sůl

1,7 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Hladký čistý matný povrch světle žluté barvy.

Vůně a chuť

VŮNĚ: jemná, čistá; CHUŤ: jemná, čistá, příjemně nakyslá.

Konzistence

polotvrdá, pružná

Nadstandardní parametry

  • mléčná surovina odpovídá cechovní normě "Syrové kravské mléko";
  • obsah sušiny: min. 49 %;
  • Minimální doba zrání 3 týdny při řízené teplotě

Technologický postup

  • standardizace mléka a sýření;
  • zpracování na výrobníku;
  • napouštění sýrového zrna do forem;
  • lisování;
  • solení;
  • balení;
  • zrání;
  • porcování, plátkování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

DRUH MIKROORGANISMU                                                 MAX.HODNOTA
E. COLI                                                                                 102/g
SALMONELLA                                                                       nepřítomnost ve 25 g
LISTERIA MONOCYTOGENES                                            nepřítomnost ve 25 g
KOAGULÁZOPOZITIVNÍ STAFYLOKOKY                           102/g

Uživatel

Schváleno

26.4.2024 13:51:32

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený

Historie

Eidam 30% plátky 400 g (15.1.2019 15:20:25)