Mléčná čokoláda s drcenými oříšky
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-09-0151
Číslo výrobku
2016-06-09-0151/0774
Zařazení dle legislativy
Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná
Charakteristika výrobku
Upřesnění energetické hodnoty v kcal: Energetická hodnota uvedená na obale v kcal je: 565 kcal/100 g
Společnost
CARLA spol. s r. o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8595019697690
Balení
Typ: hliníková fólie v papírové krabičce, velikost: 80 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
cukr
kakaové máslo
sušené mléko plnotučné
pražená jádra lískových ořechů
10 %
kakaová hmota
emulgátory (sójový lecithin lecitin, polyglycerolpolyricinoleát)
vanilkové aroma
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2357 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
36 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
19 g/100g
Sacharidy
53 g/100g
Z toho cukry
51 g/100g
Bílkoviny
7,1 g/100g
Sůl
0,05 g/100g
vláknina
1.8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
lesklá, hladká; barva:světlá, hnědá
Vůně a chuť
mléčně čokoládová, s chutí pražených lískových oříšků, bez cizích chutí a vůní
Konzistence
tvrdá s ostrým lomem
Nadstandardní parametry
Minimální obsah celkové kakaové sušiny 32 %
Technologický postup
Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Celkový počet mikroorg./g < 5x10 na třetí;
Plísně / g < 10 na druhou
Salmonella spp./25g negat
Enterobakterie / g < 5x10 na druhou.
Uživatel
Schváleno
27.1.2023 07:54:18
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený