Výrobky

LAGUNA Premium hořká

Číslo cechovní normy

2016-06-09-0161

Číslo výrobku

2016-06-09-0161/0473

Zařazení dle legislativy

Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny

Charakteristika výrobku

Vyniká vyváženou chutí lískových oříšků, z obsažené náplně, která obsahuje dalších téměř 4 % lískových oříšků. Oříšky harmonicky doplňuje hořkiá čokoláda

Upřesnění energetické hodnoty v kcal: energetická hodnota uvedena na obale v kcal je: 551 kcal/100 g.

Společnost

Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8595019696907

Balení

Typ: papírová krabička, velikost: 50 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod, velkoobchod

Složení

cukr

kakaová hmota

rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový)

kakaové máslo

sušené mléko plnotučné a odstředěné

kakaový prášek se sníženým obsahem tuku

lískooříšková pasta

3,6 %

sušená syrovátka

laktóza

emulgátor (sójový lecitin, polygylcerolpolyricinoleát)

aroma

vanilkové aroma

Přídatné látky

E 322 - Lecitiny

E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát

Alergeny

6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

2295 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

35 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

21 g/100g

Sacharidy

50 g/100g

Z toho cukry

46 g/100g

Bílkoviny

6,9 g/100g

Sůl

0,14 g/100g

vláknina

5.2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

bonbony ve tvaru mořských plodů, hořká čokoáda žíhaná bílou čokoládou

Vůně a chuť

líškooříšková chuť doplněná o hořkou a bílou čokoládu

Konzistence

jemná chuť náplně, ostrý lom čokolády,

Nadstandardní parametry

Celkový obsah kakaové sušiny min. 70 %.

Obsah lískoočíškové pasty 3,6 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě min. 70 %;

Obsah lískooříškové pasty ve výrobku 3,6  %.;

Celkový počet mikroorg./g              < 5x10 na třetí;

Plísně / g                                              < 10 na druhou;

Salmonella spp./25g                           negat,.;

Enterobakterie / g                             < 5x10 na druho

Uživatel

Schváleno

23.1.2023 10:20:21

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený

Obrázky

Historie

LAGUNA Premium hořká (18.6.2017 15:13:54)