LAGUNA Premium hořká
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-09-0161
Číslo výrobku
2016-06-09-0161/0473
Zařazení dle legislativy
Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny
Charakteristika výrobku
Vyniká vyváženou chutí lískových oříšků, z obsažené náplně, která obsahuje dalších téměř 4 % lískových oříšků. Oříšky harmonicky doplňuje hořkiá čokoláda
Upřesnění energetické hodnoty v kcal: energetická hodnota uvedena na obale v kcal je: 551 kcal/100 g.
Společnost
Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8595019696907
Balení
Typ: papírová krabička, velikost: 50 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod, velkoobchod
Složení
cukr
kakaová hmota
rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový)
kakaové máslo
sušené mléko plnotučné a odstředěné
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
lískooříšková pasta
3,6 %
sušená syrovátka
laktóza
emulgátor (sójový lecitin, polygylcerolpolyricinoleát)
aroma
vanilkové aroma
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2295 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
35 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
21 g/100g
Sacharidy
50 g/100g
Z toho cukry
46 g/100g
Bílkoviny
6,9 g/100g
Sůl
0,14 g/100g
vláknina
5.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
bonbony ve tvaru mořských plodů, hořká čokoáda žíhaná bílou čokoládou
Vůně a chuť
líškooříšková chuť doplněná o hořkou a bílou čokoládu
Konzistence
jemná chuť náplně, ostrý lom čokolády,
Nadstandardní parametry
Celkový obsah kakaové sušiny min. 70 %.
Obsah lískoočíškové pasty 3,6 %
Technologický postup
Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě min. 70 %;
Obsah lískooříškové pasty ve výrobku 3,6 %.;
Celkový počet mikroorg./g < 5x10 na třetí;
Plísně / g < 10 na druhou;
Salmonella spp./25g negat,.;
Enterobakterie / g < 5x10 na druho
Uživatel
Schváleno
23.1.2023 10:20:21
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený