DIANA Premium - Prémiové pralinky - 70% hořká čokoláda s celým lískovým oříškem
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-09-0161
Číslo výrobku
2016-06-09-0161/1240
Zařazení dle legislativy
Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny
Charakteristika výrobku
Formované čokoládové bonbony v hořké čokoládě (48 %) s lískooříškovou náplní (44 %) a celými jádry lískových ořechů (8 %). původ hlavních složek: Cukr - ČR Kakaová hmota - Nizozemí Rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový) - Švédsko Pražená jádra lískových ořechů - Itálie Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku - Nizozemí Sušené mléko odstředěné - ČR Lískooříšková pasta - Itálie Upřesnění energetické hodnoty v kcal: energetická hodnota uvedena na obale v kcal je: 568 kcal/100 g.
Společnost
Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8595019626355
Balení
Typ: Papírová krabička, bonbony umístěny v plastovém blistru, velikost: 133 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
cukr
kakaová hmota
rostlinný tuk (shea, kokosový, slunečnicový)
pražená jádra lískových ořechů
8 %
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
sušené mléko odstředěné
lískooříšková pasta
4,8 %
kakaové máslo
laktóza
sušená syrovátka
sójový lecithin
vanilkové aroma
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny - sójový lecithin
Alergeny
6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2403 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
41 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
20 g/100g
Sacharidy
40 g/100g
Z toho cukry
34 g/100g
Bílkoviny
8,6 g/100g
Sůl
0,11 g/100g
vláknina
6.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Bonbon ve tvaru kulaté pralinky s plochým dnem, s přiměřeným leskem na povrchu, bez cizích příměsí. Tmavě hnědé barvy.
Vůně a chuť
Lískooříšková s chutí hořké čokolády, bez cizích chutí a vůní.
Konzistence
Tvrdá lesklá pralinka.
Nadstandardní parametry
Minimální obsah lískooříškové pasty 4,8 %. Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě min. 70 %.
Technologický postup
Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení.
Uživatel
Schváleno
23.1.2023 10:18:46
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Klasa
Procesní stav
Schválený