Výrobky

DIANA Premium - Prémiové pralinky - 70% hořká čokoláda s celým lískovým oříškem

Číslo cechovní normy

2016-06-09-0161

Číslo výrobku

2016-06-09-0161/1240

Zařazení dle legislativy

Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny

Charakteristika výrobku

Formované čokoládové bonbony v hořké čokoládě (48 %) s lískooříškovou náplní (44 %) a celými jádry lískových ořechů (8 %).   původ hlavních složek: Cukr - ČR Kakaová hmota - Nizozemí Rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový) - Švédsko Pražená jádra lískových ořechů - Itálie Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku - Nizozemí Sušené mléko odstředěné -  ČR Lískooříšková pasta -  Itálie Upřesnění energetické hodnoty v kcal: energetická hodnota uvedena na obale v kcal je: 568 kcal/100 g.

Společnost

Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8595019626355

Balení

Typ: Papírová krabička, bonbony umístěny v plastovém blistru, velikost: 133 g

Složení

cukr

kakaová hmota

aroma

vanilkové aroma

rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový)

pražená jádra lískových ořechů

8 %

kakaový prášek se sníženým obsahem tuku

kakaové máslo

sušené mléko odstředěné

lískooříšková pasta

2.8 %

sušená syrovátka

emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát)

Přídatné látky

E 322 - Lecitiny

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

2362 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

vláknina

6.9 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Bonbon ve tvaru kulaté pralinky s plochým dnem, s přiměřeným leskem na povrchu, bez cizích příměsí. Tmavě hnědé barvy.

Vůně a chuť

Lískooříšková s chutí hořké čokolády, bez cizích chutí a vůní.

Konzistence

Tvrdá lesklá pralinka.

Nadstandardní parametry

Minimální obsah lískooříškové pasty 2,8 %. Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě min. 70 %.  

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení.

Ocenění a značky kvality

Klasa

Procesní stav

Zrušený