Výrobky

Vepřové krém75g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-02-22-0367

Číslo výrobku

2018-02-22-0367/1841

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - konzervy

Charakteristika výrobku

Barva výrobku je světlehnědé barvy po použitých surovinách. Chuť a vůně je příjemná po vepřovém mase a vepřových játrech, jemně kořeněná, přiměřeně slaná. Vůně typická pro játrovou paštiku, bez cizích příchutí a pachů. Konzistence krémovitá, roztíratelná. Drobné viditelné kousky jater jsou přípustné.

Společnost

WHALLEY a.s.
Mikulášovická 552
Velký Šenov, 407 78

Definice balení

EAN

8 594170 980443

Balení

Typ: ALU miska – litografované víčko, á 75g., velikost: 75 g

Způsob distribuce výrobku

Skupinové

Složení

vepřové maso

35,00 %

vepřové sádlo

vepřová játra

26,00 %

vepřové droby

vepřové kůže

masový vývar (pitná voda, vepřové sádlo, vepřové maso)

solící směs (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný)

bramborový škrob

cukr, maltodextrin, směs koření (zázvor, skořice), extrakt koření

Přídatné látky

Dusitan sodný/E250

Energetická hodnota výrobku

1068 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

25,00 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

8,10 g/100g

Sacharidy

2,80 g/100g

Z toho cukry

0,60 g/100g

Bílkoviny

10,00 g/100g

Sůl

1,49 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva výrobku je světlehnědé barvy po použitých surovinách. Chuť a vůně je příjemná po vepřovém mase a vepřových játrech, jemně kořeněná, přiměřeně slaná. Vůně typická pro játrovou paštiku, bez cizích příchutí a pachů. Konzistence krémovitá, roztíratelná. Drobné viditelné kousky jater jsou přípustné.

Vůně a chuť

Chuť a vůně je příjemná po vepřovém mase a vepřových játrech, jemně kořeněná, přiměřeně slaná. Vůně typická pro játrovou paštiku, bez cizích příchutí a pachů.

Konzistence

Konzistence krémovitá, roztíratelná.

Technologický postup

Příprava surovin, plnění do forem, misek nebo technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

CPM: <10 KTJ/g

TUK: 25 %

Sůl: 1,49 %

Obsah masa: vepřové maso 35 %

Uživatel

Schváleno

2.8.2021 14:32:55

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky