Výrobky

Zabijačková paštika s brusinkami 200 g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-02-22-0367

Číslo výrobku

2018-02-22-0367/2050

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný.

Společnost

Uzenářství a lahůdky Sláma s.r.o.
Růžová 225
Velká Bíteš, 595 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594017361626

Balení

Typ: sklenička se znovuuzavíratelným víčkem, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřová játra

30 %

vepřové maso

25 %

sušená zelenina (celer)

glukózový sirup

bylinky

dextróza

bramborový škrob

vepřové sádlo

14 %

masový vývar

brusinky

1.9 %

cibule

jedlá sůl

rýžová směs

aroma

koření a extrakty koření

Přídatné látky

E250 dusitan sodný

Energetická hodnota výrobku

1181

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je výrobek světlehnědé barvy po použitých surovinách.V nákroji je jemná spojka s hrubou vložkou podle použitých surovin s patrnými částicemi po použitém koření. Chuť přiměřeně slaná, po použitých surovinách, ochucujících složkách, použitém koření,

Vůně a chuť

Chuť přiměřeně slaná, po použitých surovinách, ochucujících složkách, použitém koření,

Konzistence

Konzistence roztíratelná až pevná, jemná až hrubší

Nadstandardní parametry

Bez SOM a drůbežího SOM; Vysoký obsah masa a jater ; Bez zvýrazňovačů chuti; s brusinkami

Technologický postup

Na kutru vymícháme jemnou spojku podle stanovené receptury a do ní vmícháme suroviny na hrubou vložku. Výrobek naplníme do sklenic, uzavřeme, tepelně opracujeme, zchladíme, nalepíme etiketu a skupinově zabalíme do kartonu.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Provádí se běžné chemické a mikrobiologické vyšetření dle platné legislativy EU č. 1169/2011 a č. 2073/2005 v platném znění

Ocenění a značky kvality

Regionální potravina

Procesní stav

Zrušený