Výrobky

Babiččina paštika 200 g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-02-22-0367

Číslo výrobku

2018-02-22-0367/2046

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný.

Společnost

Uzenářství a lahůdky Sláma s.r.o.
Růžová 225
Velká Bíteš, 595 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594017363378

Balení

Typ: sklenička se znovuuzavíratelným víčkem, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

40 %

vepřová játra

33 %

koření

dextróza

sušená zelenina

vepřové sádlo

masový vývar

cibule

jedlá sůl

bílky

žloutky

rýžová směs

aroma

Přídatné látky

E250 dusitan sodný

Alergeny

3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

1147

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování barva dle použitých surovin. Nákroj je je hrubo zrněný po použitém mase do vložky. Povrchový vzhled a barva odpovídá použitým surovinám, technologii výroby a případně použitému technologickému obalu – vepřovému střevu. Povrch je mírně vrásčitý, bez kouřových skvrn

Vůně a chuť

Chuť přiměřeně slaná, po použitých surovinách, ochucujících složkách, použitém koření,

Konzistence

Konzistence roztíratelná až pevná, jemná až hrubší

Nadstandardní parametry

Bez SOM a drůbežího SOM; Vysoký obsah masa a jater (73 %); Bez zvýrazňovačů chuti;

Technologický postup

Na kutru vymícháme jemnou spojku podle stanovené receptury a do ní vmícháme suroviny na hrubou vložku. Výrobek naplníme do sklenic, uzavřeme, tepelně opracujeme, zchladíme, nalepíme etiketu a skupinově zabalíme do kartonu.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Provádí se běžné chemické a mikrobiologické vyšetření dle platné legislativy EU č. 1169/2011 a č. 2073/2005 v platném znění

Procesní stav

Zrušený