Výrobky

Karlova Koruna dezert se šlehačkou s vanilkovou příchutí

Číslo cechovní normy

2019-06-27-0440

Číslo výrobku

2019-06-27-0440/1836

Zařazení dle legislativy

Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - mléčné výrobky ostatní

Charakteristika výrobku

pudinkový dezert; Pudink obsahuje: modifikovaný škrob; Našlehaná smetana obsahuje: glukózový sirup, stabilizátory: karagenan a guma guar, želatinu a pěnotvornou látku - dusík.

Společnost

OLMA, a.s.
Pavelkova 597
Olomouc, 77900
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Pavelkova 597/18 Olomouc-Holice, 779 00

Definice balení

EAN

8593807333317

Balení

Typ: PP kelímek, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

smetana

9 %

cukr

modifikovaný škrob

glukózový sirup

hovězí želatina

beta-karoten

vanilkové aroma

dusík

podmáslí

Přídatné látky

E 407 - Karagenan

modifikovaný škrob

E 412 - Guma guar

E 472 b: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

394 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

2 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

1,3 g/100g

Sacharidy

16 g/100g

Z toho cukry

12 g/100g

Bílkoviny

2,8 g/100g

Sůl

0,1 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled a barva: typická pro použitou ochucující složku – čokoládu s bílou šlehačkou nahoře

Vůně a chuť

Chuť a vůně: čistá, plná, po použité ochucující složce

Konzistence

přiměřeně hustá

Nadstandardní parametry

Surovina odpovídá ČCN 2016-03-18-0127 Syrové kravské mléko Neobsahuje konzervanty, rostlinné tuky, náhradní sladidla, syrovátku, výrobek je bez lepku

Technologický postup

Příprava mléčné směsi; Vysoká pasterace; Chlazení; Skladování; Nášleh dusíkem – pro šlehačku; Balení; Vychlazen, skladování v chladu před expedicí.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

FYZIKÁLNĚ CHEMICKÉ PARAMETRY: tuk: 2 %; celková sušina 20,5%; MIKROBIOLOGICKÉ PARAMETRY: Enterobacteriaceae: < 10/g; Listeria monocytogenes: neg/25g; Salmonella : neg /25g.

Uživatel

Schváleno

11.12.2025 11:50:38

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Boni dezert se šlehačkou s vanilkovou příchutí (12.8.2019 05:31:16)