Výrobky

Farmářský špek

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0338

Číslo výrobku

2017-08-22-0338/0924

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - maso zvěře ve farmovém chovu

Charakteristika výrobku

Celosvalový výrobek z vepřového boku, pěkná struktura masa na řezu.

Vůně bukového dřeva. Chuť výrazně slaná, lahodná.

Společnost

Potraviny Vysočina s.r.o
Horní Holetín 69
Holetín, 53971

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Jatky Český Dvůr, Český Dvůr123, 580 01 Havlíčkův Brod

Definice balení

EAN

9912

Balení

Typ: Vážené, velikost: 1 kg

Způsob distribuce výrobku

Formou obchodů Potraviny Vysočina s.r.o.

Složení

Vepřový bůček 97%

Přídatné látky

Dusitanová sůl (Stabilizátor E250,Protispekavá látka E535)

Energetická hodnota výrobku

3369 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

89,1 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

35 g/100g

Bílkoviny

4,3 g/100g

Sůl

3,6 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Celosvalový výrobek z vepřového boku, pěkná struktura masa na řezu.

Vůně a chuť

Vůně bukového dřeva. Chuť výrazně slaná, lahodná.

Konzistence

Pevná, soudržná.

Nadstandardní parametry

Vysoké procento masa

Technologický postup

Vepřový bok odkožíme, vykostíme, obalíme v pragandě.

Naložíme na 5 dnů.

Pak udíme, vychladíme, zabalíme.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Uživatel

Schváleno

31.10.2025 14:29:28

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený