Farmářský špek
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/0924
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - maso zvěře ve farmovém chovu
Charakteristika výrobku
Celosvalový výrobek z vepřového boku, pěkná struktura masa na řezu.
Vůně bukového dřeva. Chuť výrazně slaná, lahodná.
Společnost
Potraviny Vysočina s.r.o
Horní Holetín 69
Holetín, 53971
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Jatky Český Dvůr, Český Dvůr123, 580 01 Havlíčkův Brod
Definice balení
EAN
9912
Balení
Typ: Vážené, velikost: 1 kg
Způsob distribuce výrobku
Formou obchodů Potraviny Vysočina s.r.o.
Složení
Vepřový bůček 97%
Přídatné látky
Dusitanová sůl (Stabilizátor E250,Protispekavá látka E535)
Energetická hodnota výrobku
3369 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
89,1 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
35 g/100g
Bílkoviny
4,3 g/100g
Sůl
3,6 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Celosvalový výrobek z vepřového boku, pěkná struktura masa na řezu.
Vůně a chuť
Vůně bukového dřeva. Chuť výrazně slaná, lahodná.
Konzistence
Pevná, soudržná.
Nadstandardní parametry
Vysoké procento masa
Technologický postup
Vepřový bok odkožíme, vykostíme, obalíme v pragandě.
Naložíme na 5 dnů.
Pak udíme, vychladíme, zabalíme.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Schváleno
31.10.2025 14:29:28
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený