Rib eye steak
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/1767
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Výsekové hovězí maso z mladého býka
Společnost
Farma Nejdrovi - Bc. Václav Nejdr
Horní Hořice 12
Chýnov, 391 55
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Horní Hořice 12, 391 55 Chýnov
Definice balení
Balení
Typ: Vakuově balené, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
Prodej masa z vlastního chovu
Složení
Hovězí zadní výsekové maso z vysokého roštěnce
Energetická hodnota výrobku
754 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
10 g/100g
Sacharidy
- g/100g
Bílkoviny
20 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vůně a chuť
Konzistence
Nadstandardní parametry
Maso výhradně z vlastního chovu
Technologický postup
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Schváleno
7.10.2025 10:01:31
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený