Výrobky

Rib eye steak

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0419

Číslo výrobku

2019-02-21-0419/1767

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Charakteristika výrobku

Výsekové hovězí maso z mladého býka

Společnost

Farma Nejdrovi - Bc. Václav Nejdr
Horní Hořice 12
Chýnov, 391 55

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Horní Hořice 12, 391 55 Chýnov

Definice balení

Balení

Typ: Vakuově balené, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

Prodej masa z vlastního chovu

Složení

Hovězí zadní výsekové maso z vysokého roštěnce

Energetická hodnota výrobku

754 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

10 g/100g

Sacharidy

- g/100g

Bílkoviny

20 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vůně a chuť

Konzistence

Nadstandardní parametry

Maso výhradně z vlastního chovu

Technologický postup

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Uživatel

Schváleno

7.10.2025 10:01:31

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený