Hovězí maso
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/0922
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
výsekové hovězí maso, zadní, vysoký a nízký roštěnec, přední, přední s kostí,pupek
Společnost
Ing. Jiří Novotný
Heřmanov 90
Heřmanov, 59458
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Heřmanov 90, 594 58 Heřmanov
Definice balení
Balení
Typ: vakuově balené, velikost: 1 kg
Způsob distribuce výrobku
prodej z farmy
Složení
hovězí maso
1 kg
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled: bez viditelných skvrn krve nebo krevních podlitin. Barva: jednotná barva typická pro hovězí maso (červená, tmavě červená) bez viditelných skvrn a krevních podlitin.
Vůně a chuť
Chuť a vůně: typická pro hovězí maso, vůně bez cizího zápachu po čerstvém mase.
Konzistence
pevná
Nadstandardní parametry
Jatečná zvířata pocházejí z Eko chovu
Technologický postup
Chov masného skotu na maso a dle technologického postupu pro dané masné plemeno skotu. Porážka skotu na schválených jatkách, zrání masa, bourání a vakuové balení jednotlivých technologických celků.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
| Hovězí vyzrálé maso s typicky červenou barvou a vůní čerstvého masa. Mikrobiologicky nezasažené. |
Uživatel
Schváleno
31.10.2025 08:06:39
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený