Oříšková čokoláda - Sladká Tečka
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-09-0151
Číslo výrobku
2016-06-09-0151/0854
Zařazení dle legislativy
Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná
Společnost
Carla spol. s r.o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem, 544 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8595019628014
Balení
Typ: flowpack - BOPP folie, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
cukr
kakaové máslo
sušené mléko plnotučné
pražená jádra lískových ořechů
10 %
kakaová hmota
emulgátory (sójový lecithin, polygylcerolpolyricinoleát)
vanilkové aroma
Přídatné látky
E322 - lecithiny
E476 - polygylcerolpolyricinoleát
Alergeny
6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2357 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
36 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
19 g/100g
Sacharidy
53 g/100g
Z toho cukry
51 g/100g
Bílkoviny
7,1 g/100g
Sůl
0,05 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
hladká, lesklá s viditelnými kousky sekaných oříšků
Vůně a chuť
příjemná mléčná a výraznou chutí lískových oříšků
Konzistence
tvrdá, ostrý lom
Nadstandardní parametry
Minimální obsah celkové kakaové sušiny 32 %, minimální obsah mléčné sušiny 18 %, obsah mléčného tuku min. 4 %, obsah oříšků 10 %
Technologický postup
Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.
Uživatel
Schváleno
19.1.2023 15:08:57
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený