Tisk

Zavináče

NázevHodnota
Cechovní normaZavináče
Číslo cechovní normy2015-10-26-0053
Číslo výrobku2015-10-26-0053/0606
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Výrobky z marinovanovaných solených a uzených ryb, z rekonstituovaného rybího masa (surimi) a z masa z vodních živočichů (korýši, mlži apod.) - studené marinády
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost PAPEI, a.s.
Chelčického 627
413 01, Roudnice nad Labem
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594015715445
Typ baleníPlastová vanička
Velikost balení1 kg
Složení
Marinované sledě (Clupea harengus)
zelí sterilované
paprika kapie
okurky
cibule
cukr
jedlá sůl
ocet kvasný lihový
Alergeny
4Ryby - Ryby a výrobky z nich
9Celer - Celer a výrobky z něj
Základní výživové hodnoty
Tuky2.9 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.7 g/100g
Sacharidy1.2 g/100g
z toho cukry0.7 g/100g
Bílkoviny13.2 g/100g
Sůl2.5 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: marinovaný rybí výrobek se zeleninou ve sladkokyselém nálevu, sleďová marinovaná fileta tvarovaná do formy závitku obsahující marinovanou cibuli, vše zalito konzumním nálevem,

barva svaloviny bílá v možných odstínech, kůže – modro-šedá, zeleninový obsah.

Vůně a chuť

typická pro marinovanou sleďovou surovinu s přítomností marinované zeleniny.

Konzistence

konzistentní bez porušení svaloviny, pružná

Nadstandardní parametry

Zaručený obsah marinovaných sleďů a zeleninového podílu

Technologický postup

postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno06.09.2017 21:24:18
VytvořilIvo Burger
Změněno06.09.2017 21:24:18
Procesní stav
Procesní stavSchválený