Tisk
Zavináče
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Zavináče |
Číslo cechovní normy | 2015-10-26-0053 |
Číslo výrobku | 2015-10-26-0053/0606 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Výrobky z marinovanovaných solených a uzených ryb, z rekonstituovaného rybího masa (surimi) a z masa z vodních živočichů (korýši, mlži apod.) - studené marinády |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | PAPEI, a.s. Chelčického 627 413 01, Roudnice nad Labem Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594015715445 |
Typ balení | Plastová vanička |
Velikost balení | 1 kg |
Složení | |
Marinované sledě (Clupea harengus) | |
zelí sterilované | |
paprika kapie | |
okurky | |
cibule | |
cukr | |
jedlá sůl | |
ocet kvasný lihový | |
Alergeny | |
4 | Ryby - Ryby a výrobky z nich |
9 | Celer - Celer a výrobky z něj |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 2.9 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.7 g/100g | Sacharidy | 1.2 g/100g | z toho cukry | 0.7 g/100g | Bílkoviny | 13.2 g/100g | Sůl | 2.5 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: marinovaný rybí výrobek se zeleninou ve sladkokyselém nálevu, sleďová marinovaná fileta tvarovaná do formy závitku obsahující marinovanou cibuli, vše zalito konzumním nálevem, barva svaloviny bílá v možných odstínech, kůže – modro-šedá, zeleninový obsah. |
Vůně a chuť | typická pro marinovanou sleďovou surovinu s přítomností marinované zeleniny. |
Konzistence | konzistentní bez porušení svaloviny, pružná |
Nadstandardní parametry | Zaručený obsah marinovaných sleďů a zeleninového podílu |
Technologický postup | postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 27.10.2020 09:21:58 |
Vytvořil | Ivo Burger |
Změněno | 27.10.2020 09:21:58 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Smazaný |