Tisk
Zakysaná smetana 16 % tuku
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Zakysaná smetana zrající v obalu |
Číslo cechovní normy | 2018-06-28-0393 |
Číslo výrobku | 2018-06-28-0393/1105 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem - zakysaná smetana |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | BOHEMILK, a.s. Podzámčí 385 517 73, Opočno Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592206367473 |
Typ balení | kbelík |
Velikost balení | 1 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod, velkoobchod |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
smetana | |
smetanová kultura | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
699 kJ / 100g | |
166.95 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 16 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 11 g/100g | Sacharidy | 3.4 g/100g | z toho cukry | 3.4 g/100g | Bílkoviny | 2.9 g/100g | Sůl | 0.10 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Smetanově bílá barva. |
Vůně a chuť | Jemná, smetanově nakyslá chuť, bez cizích pachů a příchutí. |
Konzistence | Hladká, krémová konzistence. |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | 1. Příprava pasterované smetany o požadované tučnosti; |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Vyhovuje požadavkům Nařízení komise ES 2073/2005 o mikrobiologických požadavcích na potraviny v platném znění. hodhota pH 4,1 – 4,5; obsah tuku min. 16 %; obsah sušiny min. 23 %; koliformní mikroorganismy, kvasinky a plísně max. 100 KTJ/g.
|
Uživatel | |
Vytvořeno | 07.11.2019 10:29:00 |
Vytvořil | Eva Šachová |
Změněno | 07.11.2019 10:29:00 |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |