Tvaroh měkký BONI
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tvaroh měkký (odtučněný) |
Číslo cechovní normy | 2016-09-06-0145 |
Číslo výrobku | 2016-09-06-0145/1332 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - tvarohy - měkký odtučněný |
Charakteristika výrobku | Tvaroh je nezrající sýr získaný kyselým srážením pomocí energetická hodnota v kcal je na obale výrobku: 63 |
Předkladatel | |
Společnost | Mlékárna Hlinsko, a.s. Kouty 53 539 01, Hlinsko Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594006848541 |
Typ balení | plastová vanička a přivařeným Al víčkem |
Velikost balení | 250 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mléko | |
mlékařské mikrobiální kultury | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
268 kJ / 100g | |
64.01 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 0.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g/100g | Sacharidy | 3.4 g/100g | z toho cukry | 3.4 g/100g | Bílkoviny | 11.0 g/100g | Sůl | 0.07 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Balení: obal čistý, neporušený, správně označený |
Vůně a chuť | Chuť a vůně: čistě mléčná, mírně nakyslá typická pro |
Konzistence | Konzistence: stejnorodá, hladká, krémová až pastovitá |
Nadstandardní parametry | surovina odpovídá ČCN Syrové kravské mléko Sušina:
|
Technologický postup | Pasterace standardizovaného mléka, |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah tuku v % hm. max. 0,5 |
Uživatel | |
Vytvořeno | 24.08.2020 15:21:02 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 24.08.2020 15:21:02 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |