Tisk

Mleté mix

NázevHodnota
Cechovní normaMasný polotovar – mletá masa
Číslo cechovní normy2019-03-19-0422
Číslo výrobku2019-03-19-0422/1528
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku

Všechny druhy kvalitního masa zbavené kůže, šlach, blán, chrupavek
umleté najemno, naražené do obalu

Předkladatel
Společnost Maso Brejcha s.r.o.
Brdlíkova 287/1d
150 00, Praha 5
Česká republika
Definice balení
EAN kód8592452269996
Typ balenínaráženo do technologického obalu
Velikost balení0.5 kg
Způsob distribuce výrobkuvelkoobchod
Složení
hovězí maso48 %
vepřov maso46 %
voda
jedlá sůl
Přídatné látky
E 224: Disiřičitan draselný (Konzervant, antioxidant)
E 262: Octany sodné (Konzervant, regulátor kyselosti, sekvestrant)
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant)
E 330 - Kyselina citrónová
E 300 - Kyselina askorbová
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
990 kJ / 100g
236.45 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky20.6 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny9.4 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny17.1 g/100g
Sůl0.4 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Barvu výrobku tvoří mozaika červených a světlých zrn po použitém mase.

Vůně a chuť

Vůně – příjemná, chuť po upečení/grilování, ohřátí výrazná po mase a přidaných kořenících složkách.

Konzistence

Po tepelném opracování pevná a soudržná, šťavnatá

Nadstandardní parametry

a) vysoký obsah masa (minimálně 85 %)
b) bez SOM a drůbežího SOM, škrobu a bílkovinných přísad

Technologický postup

Příprava surovin, míchání, tvarování, balení, chlazení
Určeno k tepelnému opracování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno25.03.2019 12:02:52
VytvořilDana Gabrovská
Změněno25.03.2019 12:02:52
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený