Tisk
Mleté mix
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Masný polotovar – mletá masa |
Číslo cechovní normy | 2019-03-19-0422 |
Číslo výrobku | 2019-03-19-0422/1528 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso |
Charakteristika výrobku | Všechny druhy kvalitního masa zbavené kůže, šlach, blán, chrupavek |
Předkladatel | |
Společnost | Maso Brejcha s.r.o. Brdlíkova 287/1d 150 00, Praha 5 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592452269996 |
Typ balení | naráženo do technologického obalu |
Velikost balení | 0.5 kg |
Způsob distribuce výrobku | velkoobchod |
Složení | |
hovězí maso | 48 % |
vepřov maso | 46 % |
voda | |
jedlá sůl | |
Přídatné látky | |
E 224: Disiřičitan draselný (Konzervant, antioxidant) | |
E 262: Octany sodné (Konzervant, regulátor kyselosti, sekvestrant) | |
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant) | |
E 330 - Kyselina citrónová | |
E 300 - Kyselina askorbová | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
990 kJ / 100g | |
236.45 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 20.6 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9.4 g/100g | Sacharidy | 0 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 17.1 g/100g | Sůl | 0.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Barvu výrobku tvoří mozaika červených a světlých zrn po použitém mase. |
Vůně a chuť | Vůně – příjemná, chuť po upečení/grilování, ohřátí výrazná po mase a přidaných kořenících složkách. |
Konzistence | Po tepelném opracování pevná a soudržná, šťavnatá |
Nadstandardní parametry | a) vysoký obsah masa (minimálně 85 %) |
Technologický postup | Příprava surovin, míchání, tvarování, balení, chlazení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.03.2019 12:02:52 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.03.2019 12:02:52 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |