Tisk

Vocílka Šunkový salám Zvonařka 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunkový salám
Číslo cechovní normy2015-12-22-0056
Číslo výrobku2015-12-22-0056/0339
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Šunkový salám s vysokým podílem masa,plátkovaný,skládáno do šindele

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód8590345402185
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Obrázky
20171115_082613
Složení
vepřová kýta90 %
pitná voda
jedlá sůl
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
dextroza
E 450 - Difosforečnany
E 451 - Trifosforečnany
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
aroma
kmín
Alergeny
Neobsahuje žádné alergeny.
Energetická hodnota výrobku
650 kJ / 100g
155.24 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky9.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.4 g/100g
Sacharidy2.1 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny16 g/100g
Sůl2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Typická struktura šunkového salámu,plátkované do šindele

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná s příchutí kmínu

Konzistence

pevná,soudržná,svalové části v jemné spojce

Nadstandardní parametry

vysoký podíl masa,neobsahuje potravinové alergeny

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Plastové nebo kouři prostupné obaly

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 15%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno30.11.2017 13:41:25
VytvořilPetr Korejs
Změněno30.11.2017 13:41:25
Procesní stav
Procesní stavPřipomínkovaný