Tisk

Vocílka Šunkové koleno shaved 100g

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/0724
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Lisované vepřové koleno s jeho charakteristickou strukturou,plátkováno stylem shaved

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594026123291
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Obrázky
20171115_082701
Složení
vepřové koleno85 %
pitná voda
jedlá sůl2.1 %
dextróza
extrakty koření
citronový olej
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
E 450 - Difosforečnany
E 452 - Polyfosforečnany
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
728 kJ / 100g
173.87 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky12.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.2 g/100g
Sacharidy0.3 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny15.7 g/100g
Sůl2.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Tradiční výrobek-formované lisované koleno ručně skládané,plátkované stylem shaved

Vůně a chuť

čerstvá,jemně slaná,dušené vepřové koleno

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

obsah masa 85 %,výrobek s letitou tradicí,ručně skládané

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 25%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno15.12.2017 11:16:21
VytvořilPetr Korejs
Změněno15.12.2017 11:16:21
Procesní stav
Procesní stavSchválený