Tisk
Vocílka Šunkové koleno shaved 100g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/0724 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Lisované vepřové koleno s jeho charakteristickou strukturou,plátkováno stylem shaved |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594026123291 |
Typ balení | baleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů |
Velikost balení | 100 g |
Kalibrováno | Balení je kalibrováno. |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
vepřové koleno | 85 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | 2.1 % |
dextróza | |
extrakty koření | |
citronový olej | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 452 - Polyfosforečnany | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
728 kJ / 100g | |
173.87 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 12.1 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.2 g/100g | Sacharidy | 0.3 g/100g | z toho cukry | 0.1 g/100g | Bílkoviny | 15.7 g/100g | Sůl | 2.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Tradiční výrobek-formované lisované koleno ručně skládané,plátkované stylem shaved |
Vůně a chuť | čerstvá,jemně slaná,dušené vepřové koleno |
Konzistence | pevná,soudržná |
Nadstandardní parametry | obsah masa 85 %,výrobek s letitou tradicí,ručně skládané |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování (uzení), chlazení, balení, Technologický obal: Nestanovuje se |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah tuku max. 25%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy |
Uživatel | |
Vytvořeno | 15.12.2017 11:16:21 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 15.12.2017 11:16:21 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |