Tisk
Vocílka Pečená šunka nejvyšší jakosti 100g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Šunka nejvyšší jakosti |
Číslo cechovní normy | 2016-08-01-0068 |
Číslo výrobku | 2016-08-01-0068/0725 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Celosvalová šunka nejvyšší jakosti s přirozeným tukovým krytím a zapečenou krustou |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8590345400617 |
Typ balení | baleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů |
Velikost balení | 100 g |
Kalibrováno | Balení je kalibrováno. |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
vepřová kýta | 96 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | 2.1 % |
cibule | |
aroma | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
dextroza | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
719 kJ / 100g | |
171.72 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 10 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.3 g/100g | Sacharidy | 1.9 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 19 g/100g | Sůl | 2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Celosvalová šunka s přirozeným tukovým krytím a zapečeným povrchem |
Vůně a chuť | vůně po zapečení,chuť jemně slaná,zapečená s cibulí |
Konzistence | pevná,soudržná |
Nadstandardní parametry | Vysoký podíl masa,zapečený výrobek,neobsahuje potravinové alergeny |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení Technologický obal:
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah ČSB min. 16%,mikrobiologické parametry dle legislativních požadavků |
Uživatel | |
Vytvořeno | 06.12.2019 10:17:47 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 06.12.2019 10:17:47 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |