Tisk

Vocílka Pečená šunka nejvyšší jakosti 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/0725
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Celosvalová šunka nejvyšší jakosti s přirozeným tukovým krytím a zapečenou krustou

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód8590345400617
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Obrázky
20171115_082802
Složení
vepřová kýta96 %
pitná voda
jedlá sůl2.1 %
cibule
aroma
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
dextroza
E 450 - Difosforečnany
E 451 - Trifosforečnany
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
719 kJ / 100g
171.72 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky10 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.3 g/100g
Sacharidy1.9 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny19 g/100g
Sůl2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalová šunka s přirozeným tukovým krytím a zapečeným povrchem

Vůně a chuť

vůně po zapečení,chuť jemně slaná,zapečená s cibulí

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký podíl masa,zapečený výrobek,neobsahuje potravinové alergeny

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah ČSB min. 16%,mikrobiologické parametry dle legislativních požadavků

Uživatel
Vytvořeno15.12.2017 11:09:10
VytvořilPetr Korejs
Změněno15.12.2017 11:09:10
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Vídeňské párky 215 g
Vídeňské párky (cca 0,5 kg)
Párek lahůdkový
Hustopečský špekáčkový
Šunka od kosti  - výběrová
Sametová šunka 1989 - výběrová
Lahodná šunka – výběrová
Bambini šunka – nejvyšší jakosti
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg