Tisk

Vocílka Kuřecí prsní šunka nejvyšší jakosti shaved 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/0339
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Kuřecí prsní šunka nejvyšší jakosti dušená,plátkovaná stylem shaved

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594026123116
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Obrázky
20171130_130814
Složení
kuřecí prsa92 %
pitná voda
jedlá sůl2.2 %
dextróza
glukózový sirup
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
E 452 - Polyfosforečnany
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
Alergeny
Neobsahuje žádné alergeny.
Energetická hodnota výrobku
360 kJ / 100g
85.98 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky0.6 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g/100g
Sacharidy0.5 g/100g
z toho cukry0.4 g/100g
Bílkoviny19.3 g/100g
Sůl2.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Dušená kuřecí prsní šunka,plátkovaná stylem shaved

Vůně a chuť

čerstvá,lahodná,odpovídá chuti dušeného kuřecího masa

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký podíl masa,neobsahuje potravinové alergeny,příznivé nutriční hodnoty

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah ČSB min. 16%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno01.12.2017 12:59:56
VytvořilPetr Korejs
Změněno01.12.2017 12:59:56
Procesní stav
Procesní stavPřipomínkovaný