Tisk

Vocílka Krůtí prsní šunka pro malé i velké 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/0726
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Dušená krůtí prsní šunka nejvyšší jakosti,plátkovaná

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód8590345402369
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Obrázky
20171115_082629
Složení
krůtí prsa92 %
pitná voda
jedlá mořská sůl1.7 %
dextróza
maltodextrin
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
405 kJ / 100g
96.73 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky0.9 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g/100g
Sacharidy2.2 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny20 g/100g
Sůl1.7 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Dušená krůtí prsní šunka,plátkovaná v kulatých plátcích stylem šindel

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,chuť dučeného krůtího masa

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký podíl masa,příznivé nutriční hodnoty,neobsahuje potravinové alergeny,neobsahuje přidané fosfáty

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah ČSB min. 16%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno15.12.2017 11:08:34
VytvořilPetr Korejs
Změněno15.12.2017 11:08:34
Procesní stav
Procesní stavSchválený