Tisk

Vocílka Farmářský šál shaved 100g

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/0723
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Zauzený celosvalový výrobek vysoké jakosti s tukovým krytím.Na povrchu barven do černa.Plátkováno stylem shaved

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód8590345002088
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Obrázky
20171115_082621
Složení
vepřová kýta96
pitná voda
jedlá sůl2
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
dextroza
glukózový sirup
E 451 - Trifosforečnany
E 452 - Polyfosforečnany
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
E 150 c: Amoniakální karamel (Barvivo)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
730 kJ / 100g
174.35 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky11.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.1 g/100g
Sacharidy0.3 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny18.5 g/100g
Sůl0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalový zauzený výrobek s přirozeným tukovým krytím,plátkováno stylem shaved

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký podíl masa,neobsahuje potravinové alergeny

Technologický postup

 

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 15%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno15.12.2017 11:18:04
VytvořilPetr Korejs
Změněno15.12.2017 11:18:04
Procesní stav
Procesní stavSchválený