Vlašský salát (K Classic) 500 g (SK)
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Vlašský salát |
Číslo cechovní normy | 2015-10-26-0052 |
Číslo výrobku | 2015-10-26-0052/1228 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.) |
Charakteristika výrobku | sterilovaná zelenina 27 % (okurky 48 %, mrkev 22 %, hrášek 15 %, celer 15 %, voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, antioxidant: disiřičitan draselný; |
Předkladatel | |
Společnost | GASTRO-MENU EXPRESS a.s. Konská 199 739 61, Třinec Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727005253 |
Typ balení | vanička s víčkem |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
majonéza podle ČCN | 28 % |
lahůdkový salám podle ČCN | 21 % |
sterilovaná zelenina | 27 % |
jedlá sůl | 8 % |
ocet kvasný lihový | |
pepř černý | |
Přídatné látky | |
E 211 - Benzoát sodný | |
E 202 - Sorbát draselný | |
Alergeny | |
10 | Hořčice - Hořčice a výrobky z ní |
Energetická hodnota výrobku | |
1104 kJ / 100g | |
263.67 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 25 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.6 g/100g | Sacharidy | 8.2 g/100g | z toho cukry | 5.5 g/100g | Bílkoviny | 3.1 g/100g | Sůl | 2.0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: brambory, mrkev, celer a okurky ve tvaru kostek nebo nudliček, salám ve tvaru nudliček, přičemž druhá nejdelší hrana nesmí přesahovat 8 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou, |
Vůně a chuť | vůně a chuť: příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná uzená masová vůně po salámu |
Konzistence | konzistence: všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou. |
Nadstandardní parametry | Kvalita použitých surovin, kvalita zpracování (tvar částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru. |
Technologický postup | Postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah soli do 2,0 g/100 g. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 16.11.2018 11:58:15 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 16.11.2018 11:58:15 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |