Vlašský salát BONECO 2 kg

NázevHodnota
Cechovní normaVlašský salát
Číslo cechovní normy2015-10-26-52
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně živočišného původu (maso, uzeniny, ryby, sýry, apod.)
Předkladatel
Společnost BONECO a.s.
Lopatecká 223/13
147 00, Praha 4 - Písnice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595008738243
Typ baleníKrabice
Velikost balení2 kg
Obrázky
53 - Vlassky 2kg 3D_07122015
Složení
salám
majonéza
brambory
okurky
mrkev
hrášek
cukr
semínko hořčice
Přídatné látky
E 202 - Sorbát draselný
E 211 - Benzoát sodný
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
843 kJ / 100g
201.34 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Výživová hodnota výrobku
Tuky17.1 g/100g
Nasycené mastné kyseliny2.3 g/100g
Sacharidy8.3 g/100g
Cukry3.5 g/100g
Bílkoviny3.6 g/100g
Sůl2.22 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: brambory, mrkev, celer a okurky ve tvaru kostek nebo nudliček, salám ve tvaru nudliček, přičemž druhá nejdelší hrana nesmí přesahovat 8 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou,

barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny

Vůně a chuť

příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná uzená masová vůně po salámu

Konzistence

konzistence (textura, viskozita): všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou.

Nadstandardní parametry

Kvalita použitých surovin, kvalita zpracování (tvar částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru.

Technologický postup

Postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením.

Uživatel
Vytvořeno20.06.2017 20:50:11
VytvořilErika Moudrá
Konzistence20.06.2017 20:50:11
ZměnilJakub Rainisch
Procesní stav
Procesní stavSchválený