Vlašský salát BONECO 140 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Vlašský salát |
Číslo cechovní normy | 2015-10-26-0052 |
Číslo výrobku | 2015-10-26-0052/0520 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně živočišného původu (maso, uzeniny, ryby, sýry, apod.) |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | BONECO a.s. Lopatecká 223/13 147 00, Praha 4 - Písnice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595008738236 |
Typ balení | Plastová vanička |
Velikost balení | 140 g |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
salám | |
majonéza | |
brambory | |
okurky | |
mrkev | |
hrášek | |
cukr | |
semínko hořčice | |
Přídatné látky | |
E 202 - Sorbát draselný | |
E 211 - Benzoát sodný | |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
10 | Hořčice - Hořčice a výrobky z ní |
Energetická hodnota výrobku | |
843 kJ / 100g | |
201.34 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 17.1 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.3 g/100g | Sacharidy | 8.3 g/100g | z toho cukry | 3.5 g/100g | Bílkoviny | 3.6 g/100g | Sůl | 2.22 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: brambory, mrkev, celer a okurky ve tvaru kostek nebo nudliček, salám ve tvaru nudliček, přičemž druhá nejdelší hrana nesmí přesahovat 8 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou, barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny |
Vůně a chuť | příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná uzená masová vůně po salámu |
Konzistence | konzistence (textura, viskozita): všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou. |
Nadstandardní parametry | Kvalita použitých surovin, kvalita zpracování (tvar částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru. |
Technologický postup | Postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 17.09.2020 14:10:26 |
Vytvořil | Erika Moudrá |
Změněno | 17.09.2020 14:10:26 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Smazaný |