Tisk
K-Mistři od Fochu Vinná klobása dle receptury z roku 1955 – 850 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Vinná klobása |
Číslo cechovní normy | 2019-11-04-0456 |
Číslo výrobku | 2019-11-04-0456/1467 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované |
Charakteristika výrobku | Výrobek v přírodním skopovém střevě. |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 286941 |
Typ balení | ochranná atmosféra |
Velikost balení | 850 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 57 % |
hovězí maso | 13 % |
voda | 11 % |
strouhanka (pšeničná mouka, voda, jedlá sůl) | 7 % |
bílé víno | 5 % |
mléko | 3 % |
dextróza | |
jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl kamenná, jodičnan draselný) | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 326 - Mléčnan draselný | |
E 330: Kyselina citrónová (Regulátor kyselosti, antioxidant, sekvestrant) | |
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant) | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1272 kJ / 100g | |
303.8 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 20.6 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9.6 g/100g | Sacharidy | 17 g/100g | z toho cukry | 1.1 g/100g | Bílkoviny | 13.0 g/100g | Sůl | 1.8 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | barva narůžovělá |
Vůně a chuť | Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření a vínu. |
Konzistence | Konzistence: měkká až poloměkká, nepružná |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa; |
Technologický postup | Surovina se rozemele na řezačce, přidá se voda, kuchyňská sůl, směs koření a přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce, po vychlazení se plní do skopových střev o průměru 22/23mm , poté se rozdělí na jednotlivé porce. Výrobek se uloží do misky a zabalí do ochranné atmosféry. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | vysoký obsah masa – 70 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 29.06.2020 10:18:39 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 29.06.2020 10:18:39 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |