Tisk
K – Mistři od Fochu Nevinná klobása s příchutí svařeného vína
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Vinná klobása |
Číslo cechovní normy | 2019-11-04-0456 |
Číslo výrobku | 2019-11-04-0456/1840 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované |
Charakteristika výrobku | Výrobek v přírodním skopovém střevě. |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727011179 |
Typ balení | ochranná atmosféra |
Velikost balení | 450 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 60 % |
voda | 20 % |
vepřové sádlo | 5 % |
strouhanka (pšeničná mouka, voda, jedlá sůl) | 7 % |
červené víno | 5 % |
sušená zelenina | |
jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl kamenná, jodičnan draselný) | |
dextróza | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 326 - Mléčnan draselný | |
E 330: Kyselina citrónová (Regulátor kyselosti, antioxidant, sekvestrant) | |
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant) | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1122 kJ / 100g | |
267.97 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 23.7 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9.6 g/100g | Sacharidy | 3.1 g/100g | z toho cukry | 2.6 g/100g | Bílkoviny | 10.3 g/100g | Sůl | 1.5 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 2.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | barva narůžovělá až růžová |
Vůně a chuť | Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření a vínu. |
Konzistence | Konzistence: měkká až poloměkká, nepružná |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa; |
Technologický postup | Surovina se rozemele na řezačce, přidá se voda, kuchyňská sůl, směs koření a přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce, po vychlazení se plní do skopových střev, poté se rozdělí na jednotlivé porce. Výrobek se uloží do misky a zabalí do ochranné atmosféry. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | vysoký obsah masa – 60 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 23.09.2020 14:40:45 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 23.09.2020 14:40:45 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |