Tisk
Viktorie šunka nejvyšší jakosti krájená 100 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Šunka nejvyšší jakosti |
Číslo cechovní normy | 2016-08-01-0068 |
Číslo výrobku | 2016-08-01-0068/0741 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Obsah čistých svalových bílkovin min.16 %. Třída jakosti-nejvyšší |
Předkladatel | |
Společnost | MP Krásno, a.s. Hranická 430/34, Krásno nad Bečvou 757 01, Valašské Meziříčí Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594013392884 |
Typ balení | PA/PE folie, ochranná atmosféra |
Velikost balení | 100 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 92 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | |
dextróza | |
Přídatné látky | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 301 - Askorbát sodný | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
438 kJ / 100g | |
104.61 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 2.3 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.9 g/100g | Sacharidy | 0 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 20 g/100g | Sůl | 2.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Výrobek je zabalen v plastové fólii, plátkován. Na řezu je mozaika tvořena libovou svalovinou masově růžové barvy. |
Vůně a chuť | Chuť a vůně výrobku je jemná, příjemná po masné surovině, typická pro šunku. |
Konzistence | Konzistence je soudržná. |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah masa (85 %); |
Technologický postup | Surovinu nastříkneme, následně masírujeme. Necháme 12 hod. odstát a narážíme do plastového obalu, klipsujeme a ukládáme do forem. Tepelně opracujeme vařením, poté vychladíme. Následně krájíme na plátky a balíme |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 01.10.2020 08:24:41 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 01.10.2020 08:24:41 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |