Tisk

Anglická slanina krájená Pikok

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/1137
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

masný výrobek tepelně opracovaný, uzený

Předkladatel
Společnost Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
34201, Sušice
c
Definice balení
EAN kód20324261
Typ baleníochranná atmosféra, vanička e 100g (spodní a horní fólie)
Velikost balení100 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřový bok90 %
pitná voda
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
glukózový sirup
dextróza
extrakty koření
vepřová krev
kouř z bukového dřeva
Přídatné látky
E 450 - Difosforečnany
E 301 - Askorbát sodný
E250 dusitan sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1044 kJ / 100g
249.34 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky21.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny8.7 g/100g
Sacharidy0.3 g/100g
z toho cukry0.2 g/100g
Bílkoviny15.2 g/100g
Sůl2.29 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalový výrobek zauzený do zlatova,plátky jsou skládány do šindele

Vůně a chuť

Vůně a chuť
čerstvá,jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

Konzistence
pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

1. vysoký obsah masa
2. namáčeno do vepřové krve
3. uzeno přírodním kouřem z bukových štěpek
4. bez zvýrazňovačů chuti, glutamátu, barviv

Technologický postup

příprava suroviny na výrobu, nastřikování, masírování, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno13.09.2018 12:00:36
VytvořilDana Gabrovská
Změněno13.09.2018 12:00:36
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený