Miniberner se sýrem a slaninou Grill menu 250 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Párek |
Číslo cechovní normy | 2016-06-13-0068 |
Číslo výrobku | 2016-06-13-0068/2094 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | anglická slanina 10% [vepřový bok bez kosti 80%, voda, bramborový škrob, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant (dusitan sodný), jodičnan draselný), stabilizátor (E451), zahušťovadlo (E407), antioxidant (E301)]; sýr Eidam 10% [mléko, jedlá sůl, mlékárenské kultury, syřidlo]; uzená vepřová slanina [vepřové sádlo, jedlá sůl, kouř z bukového dřeva]. |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592890002902 |
Typ balení | vakuové balení |
Velikost balení | 250 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 58 % |
pitná voda | |
anglická slanina | 10 % |
sýr Eidam | 10 % |
uzená vepřová slanina | |
bramborový škrob | |
kolagenní střevo | |
dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný) | |
směs koření a extraktů koření | |
Přídatné látky | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant) | |
E 250 - Dusitan sodný | |
E 407: Karagenan (Zahušťovadlo, stabilizátor, želírující látka) | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1233 kJ / 100g | |
294.48 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 26 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9.6 g/100g | Sacharidy | 3.2 g/100g | z toho cukry | 0.3 g/100g | Bílkoviny | 13.0 g/100g | Sůl | 1.8 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování barva dle použitých surovin. Nákroj je hladký, přípustná jsou drobná zrnka kolagenních částic i jemná pórovitost. Mohou být patrné částice použitého koření. Pokud je použita hrubě mělněná vložka, mozaika zrn je nepravidelná, o průměru převážně do 6 mm. Povrchový vzhled barva odpovídá použitým surovinám, technologii výroby a případně použitému technologickému obalu. Jednotlivé kusy jsou přibližně stejné hmotnosti bez deformace. Kapičky zaschlé šťávy na povrchu jsou přípustné. Povrch je hladký až mírně vrásčitý, bez kouřových skvrn. |
Vůně a chuť | Chuť přiměřeně slaná, případně po použitém koření či ochucujících složkách. Po ohřátí je výrobek na skusu křehký a šťavnatý. Vůně příjemná po čerstvé uzenině. |
Konzistence | pevná, pružná, po ohřátí křehká |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení, Technologický obal:
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 19.03.2020 10:05:57 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 19.03.2020 10:05:57 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |